Skip to content

TOC d’espelta ecològica de Gallecs

La cervesa ecològica de Gallecs

  • Tipus: cervesa d’alta fermentació (Ale) estil Weizen (cervesa de blat).
  • Alcohol: 5.1% vol Alc.
  • Aparença: color groc suau, aparença tèrbola, escuma cremosa i persistent.
  • Paladar: plena i refrescant, efervescent, poc amargant i amb intens sabor a cereal.
  • Aroma: plàtan madur.
  • Temperatura: servir entre 6 i 8ºC.
  • Envàs: 33 cl.
  • Maridatge recomanat: embotits, pernil ibèric, formatges curats, olives, anxoves, peixos fregits, coques salades, pizzes, pasta, plats picants i especiats.toccervesa

 

Aquesta cervesa s’ha elaborat totalment amb matèries primeres procedents de l’agricultura ecològica. Una part d’aquesta és blat d’espelta conreat a la comarca del Vallès Oriental (Catalunya), per productors locals de l’Associació Agroecològica de Gallecs.

Aquesta cervesa és d’alta fermentació, de color groc pàl·lid, aparença tèrbola i escuma cremosa i persistent. Té una aroma penetrant de plàtan madur; és plena, refrescant, efervescent, poc amargant i té un intens gust de cereal.

 

Estil de cervesa: Ale

Aquest és un tipus tradicionalment lligat a les Illes Britàniques. Són cerveses de fermentació alta en calent (de 15 a 25 graus), que proporciona al producte aromes afruitats i gran varietat de tons i sabors. És un terme anglès que defineix a la cervesa de fermentació alta. (Mild, Bitter, Brown, Indian Pale, Light, Old, Scotch, …) En les versions originals de les cerveses, les Ales fermenten a temperatures més altes que les Lagers, i utilitzen un ferment que treballa a la zona superior de la Wort o most. Fermentant en temperatures més altes, el llevat de la cervesa Ale crea els compostos orgànics que imparteixen un gust diferent a la cervesa. En general, les cerveses angleses poden diferenciar-se de les Lagers per aquest gust i per una major complexitat del caràcter. Posseeix un extracte primitiu per sobre de 12,5%, alta fermentació i contingut d’alcohol que varia de mig a alt.

 espelta_cervesa

Més informació: www.artcervesers.com