Skip to content

Pa de cervesa

Avui us mostrem com fer un bon pa de cervesa per acompanyar qualsevol plat i també, és clar, una bona cervesa.

Ingredients

Els ingredients que necessiteu per a la seva elaboració són:

  • 3 tasses de farina
  • 1 cervesa a temperatura ambient (nosaltres us recomanem que aquesta sigui artesana 😉 )
  • 1 cullerada d’alfàbrega picada
  • 12 grams de llevat sec
  • 1 cullerada petita de sal
  • Una mica de mantega

Quan ja tingueu tots els ingredients controlats i preparats podreu començar:

Elaboració

– El primer que hem de fer, abans de res és posar a escalfar el forn a 180°, així mentre preparem la massa guanyarem temps.

– Agafeu un bol i barregeu la farina, el llevat, l’alfàbrega i la sal remeneu una mica

– Quan ja tinguem aquests ingredients barrejats agafem la cervesa i a poc a poc l’anem abocant al bol, mentre barregem amb una cullera de fusta, per comprovar que estigui tot ben barrejat la massa hauria de tenir una consistència elàstica

– Hem d’agafar un motlle allargat i de vores altes, tipus el que es fa servir per a fer un púding i untar-lo amb una mica de mantega.

– Aboquem tota la massa al motlle i ho posem al forn, ho deixem cuinar entre 30 i 40 minuts allà i… LLESTOS!

Recordeu d’anar controlant com va mentre el pa està al forn!

Quan tingueu el pa preparat feu una foto i penjeu-la a l’instragram amb l’etiqueta #birracatalana

BON PROFIT!