Skip to content

Curs iniciació a l’elaboració de cervesa casolana

popular-widget

EDICIÓ GENER DEL CURS D’INICIACIÓ EN L’ELABORACIÓ DE CERVESA CASOLANA

Avui us presentem un nou curs que us encantarà! És un curs en iniciació de l’elaboració de cervesa artesana i creiem que és una bona oportunitat per tots aquells que tingueu ganes d’aprendre com es fa aquesta beguda que tant ens agrada. Si t’agrada el món de la cervesa aquesta és la teva oportunitat d’endinsar-te de les mans del mestre cerveser Jordi de Mier Vinué, elaborador de Cerveses JK.

INFORMACIÓ

Nova edició del curs d’iniciació a l’elaboració de cervesa casolana amb tast inclòs de cerveses artesanes catalanes.

En aquest curs no només aprendràs com produir a casa la teva pròpia cervesa, sinó també a conèixer tots els ingredients que intervenen en l’elaboració, fases, temps, material necessari i consells, amb la finalitat que puguis introduir les variants que més t’agradin i per produir a casa una cervesa amb la teva pròpia personalitat.

Durant les tres sessions s’elaborarà una cervesa amb l’objectiu final de fer un tast amb altres cerveses artesanals.

Al tast de la tercera sessió (oberta a nous participants) vindran els elaboradors professionals de cada cervesa, i us podran explicar quines son les qualitats que volen transmetre en cada varietat, i potser algún secret d’elaboració.

Tot el material està inclòs perquè gaudeixis al màxim i puguis prendre notes.

Les places estan limitades a 15 persones, així que no deixis perdre aquesta magnífica oportunitat.

SESSIONS

1. Elaboració de la cervesa: Durant el primer dia es durà a terme la fabricació de la cervesa, acompanyada d’una explicació teòrica.

2. Embotellat: Després d’haver reposat el temps suficient, embotellarem la cervesa que es va fabricar a la primera sessió.

3.Tast de cerveses: Un cop produida la cervesa res millor que tastar-la i poder comparar-la amb d’altres artesanes.
Es farà un tast de cerveses acompanyades d’uns snacks.

PREU DEL CURS

85€ per persona (inclou tot el material)

UBICACIÓ

Cervesa CESC eco/bio

Passatge de Ratés, 13, Barcelona. 08018

INSCRIPCIÓ AL CURS

PÀGINA D’INSCRIPCIÓ

Per demanar més informació o apuntar-vos envieu un correu electrònic a info@gastournomic.com o amb el formulari d’aquesta pàgina.

http://www.gastournomic.com/curs-elaboracio-de-cervesa-casolana-edicio-gener/

ESDEVENIMENT FACEBOOK

https://www.facebook.com/events/824095907629667/?fref=ts