Skip to content

Conill amb cervesa

Avui a Birra Catalana us volem mostrar una recepta molt fàcil que hem trobat al llibre “Del mercat a la taula”, on s’hi agrupen 120 receptes de clients i clientes dels mercats de la província de Girona.

El que us ensenyarem és a fer un conill amb cervesa, amb poca feina.

 

62 Conejo en salsa de cerveza

Ingredients

Els Ingredients que necessiteu per a la seva elaboració són:

– 1 Conill tallat a trossos

– 2 Porros

– 1 Pastanaga

– 1 Ceba grossa

– 2 Tomàquets

– 1 gra d’all

300g de prunes seques

– 1 cervesa (preferiblement artesana 😉)

– 2 cullerots de brou de pollastre

– Sal, pebre, farina i oli.

Quan ja tingueu tots els ingredients preparats, podreu passar a l’elaboració del plat.

Elaboració

El primer que heu de fer és salpebrar el conill i enfarinar-lo. Quan tingueu això fet heu de posar-lo a una paella amb oli roent i fregir-lo fins que estigui ben ros. Llavors el passeu a una cassola de fang on el fareu coure a foc lent amb el brou i la cervesa.

A banda, ofegueu les verdures trossejades al mateix oli on heu fregit el conill i quan estiguin ben toves, passeu-les pel passapuré directament damunt del conill.

Finalment afegiu-hi les prunes, que prèviament haureu tingut en remull, i deixeu-ho coure tot junt amb el foc ben suau fins que el conill sigui tendre


Esperem que us hagi agradat aquesta recepta i recordeu, si la proveu etiqueteu les vostres publicacions amb #birracatalana , així les veurem!