Skip to content

5 Raons per les que beure cervesa és bo per a la teva salut.

A tots els racons del món es beu cervesa. Considerada la reina de moltes celebracions i protagonista d’esdeveniments socials, ara ja podem gaudir d’una gran varietat de marques, sabors, noves tècniques i tendències que fan créixer l’oferta i la demanda del mercat.

El consum d’aquesta beguda avui dia ja té forces beneficis pel públic. Diferents estudis diuen que,  la cervesa ens pot ajudar a millorar de manera important la nostra salut. Doncs que hi ha millor que gaudir i beneficiar-nos d’aquest elixir.

cerveses-salut-beneficis

 

BENEFICIS

1.- OSSOS MÉS FORTS.

La universitat de Tufts, Boston va realitzar una investigació l’any 2009, on concloïa que 1 o 2 ampolles de cervesa al dia ajudava a la densitat òssia per l’alt contingut de graus de silici que porta la cervesa. Així doncs amb una dosi raonable diària pot ajudar-nos a mantenir els ossos més forts. El silici també compensa els alts nivells d’alumini que porta la malaltia de l’Alzheimer.

cervesa-densitat-ossea-

 

2.- BELLESA i ALT CONTINGUT VITAMINIC.

cervesa-salut

Una altra conseqüència del consum de cervesa està ens els notables beneficis d’aquesta beguda que prové de la civada. La cervesa conté àcid ferúlic, un antioxidant present a l’arròs, als tomàquets y el blat que protegeix la pell dels rajos solars. A més la cervesa conté totes les vitamines del Grup B. 1 litre de cervesa cobreix el 35% de la necessitat en els organismes de les vitamines B6, defensor de l’anèmia, que ens ajuda a reforçar el sistema nerviós i la regeneració de noves cèl·lules.

 

3.- REDUEIX LA DIABETIS i el COLESTEROL.

El consum de cervesa prevé al voltant de 26.000 morts a l’any, a causa de les baixes taxes de malalties del cor, atacs cerebrals i diabetis. Un estudi als Estats Units l’any 2010 informava que aquelles persones que no veuen cervesa redueixen la possibilitat de tenir diabetis de tipus 2 en un 25%. L’alcohol augmenta la sensibilitat de la insulina, ajudant a protegir la diabetis.

La cervesa elimina el colesterol “dolent” de les artèries perquè aquest torni al fetge per ser regenerat. Això passa per les lipoproteïnes d’alta densitat dins del nostre cos augmenten i retiren aquest colesterol.

 

4.- MALESTARS MENOPÀUSICS.

La cervesa pot prevenir alguns símptomes i malestars durant el període menstrual. Això passa per l’alt contingut de vitamines, fibra i fito estrògens naturals que compensa en el cos femení quan les defenses estan més baixes.

 

5.- NETEJA EL NOSTRE ORGANISME.

Una ampolla de cervesa conté menys calories que un got de suc de poma, que un de llet o un refresc. Així doncs, com a diürètic natural pot evitar problemes renals i de ronyons.

cervesa-brindis

 

La cervesa no és només una beguda amb una infinitat de varietats de sabors, olors, formes i textures. Tots els ingredients i composts químics que formen part del procés de creació de la mateixa, proporcionen beneficis extres per la nostra salut.

 

 

SALUT.