Skip to content

Curs D’Iniciació en L’Elaboració De Cervesa Artesana

curs_gastournomic

Si t’agrada el món de la cervesa aquesta és la teva oportunitat de fer la teva própia cervesa artesana amb l’ajuda mestre cerveser Jordi de Mier Vinué, elaborador de Cerveses JK.

OBJECTIUS DEL CURS:

En aquest curs no només aprendràs com produir a casa la teva pròpia cervesa artesana, sinó també a conèixer tots els ingredients que intervenen en l’elaboració, fases, temps, material necessari i consells, amb la finalitat que puguis introduir les variants que més t’agradin i per produir a casa una cervesa amb la teva pròpia personalitat.

Durant les tres sessions s’elaborarà una cervesa amb l’objectiu final de fer un tast amb altres cerveses artesanals.

Les places estan limitades a 15 alumnes.


TEMARI:

1.-Elaboració de la cervesa: Durant el primer dia es durà a terme la fabricació de la cervesa, acompanyada d’una explicació teòrica.

2.-Embotellat: Després d’haver reposat el temps suficient, embotellarem la cervesa que es va fabricar a la primera sessió.

3.- Tast de cerveses: Un cop produida la cervesa res millor que tastar-la i poder comparar-la amb d’altres artesanes.
Es farà un tast de cerveses acompanyades d’uns snacks.

HORARI:

Elaboració: Dissabte 18/10/14 De 10:00h a 17:00h (7h)

Embotellat: Dissabte 25/10/14 De 11:00h a 13:00h (2h)

Tast: Dissabte 29/11/14 De 11:00h a 13:00h (2h)

LLOC:

Aquest curs-taller es portarà a terme en el cor del barri de Gràcia, a les instal·lacions de l’espai de co-working 7dos.

PREU:

El preu de les tres sessions és de 85€.

RESERVES:

Per demanar més informació o apuntar-vos envieu un correu electrònic ainfo@gastournomic.com .